Y A R B A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Y A R B A

Dahaya Dahek Bir Paylaşım Sitesidir!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

Lugano tamam, sıra Tuncay'da

YazarMesaj
ANGEL
MODERATÖR
MODERATÖR
ANGEL

Lugano tamam, sıra Tuncay'da Empty
MesajKonu: Lugano tamam, sıra Tuncay'da   Lugano tamam, sıra Tuncay'da Icon_minitimePerş. Ağus. 13 2009, 14:25

LUGANO
Yeni takımı Fener!
“Avrupa’daki yeni takımıma pazar günü imza atacağım” diyen Uruguaylı yıldızın, bundan birkaç gün önce Fenerbahçe’nin 3 milyon dolarlık teklifini kabul ettiği öğrenildi

Fenerbahçe’de yılan hikayesine dönen, bir gitti bir kalıyor denilen Lugano transferinde mutlu son artık çok yakın. Sarı-Lacivertli yöneticilerin uzun süredir gizli gizli görüştükleri Lugano ile bundan birkaç gün önce el sıkıştıkları öğrenildi. Lugano’nun, “Avrupa’daki yeni takımıma pazar günü imza atacağım” açıklamasını da yönetimin isteği üzerine yaptığı bildirildi. Uruguay Milli Takımı’ndan ayrıldıktan sonra İstanbul’a gelmesi beklenen tecrübeli isim, Lgano tamam yıllık 3 milyon dolar alacak.

TUNCAY
O da imzaya hazır
Fenerbahçe’ye imza atmasına neredeyse kesin gözüyle bakılan Milli futbolcu, yakın çevresine de, “Dönüyorum” müjdesini veriyor. Tuncay, 1 değil 2 yıllığına kiralanıyor
Galatasaray’ın transferde fırtınalar estirmesinden sonra eski yıldızını yuvaya döndürmek için düğmeye basan Fenerbahçe, bu işe de son noktayı koymak üzere. Tuncay’ın, İngiltere’de küme düşen Middlesbrough’dan 1 değil 2 yıllığına kiralanacağı ifade edildi. Kısa dönem askerlik yapabilmek için gerekli süreyi dolduramayan Tuncay, Fener’e kiralık olarak döneceği için sorun yaşamayacak. Genç yıldız bonservisinin halen İngiltere’de bulunması nedeniyle paralı askerliğe hak kazanabilecek. Tuncay’ın artık yakın çevresine de, “Yuvama dönüyorum” dediği öğrenildi.

Lugano tamam, sıra Tuncay'da
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ‘Paragöz Lugano!’
» Lugano can simidi oldu