Y A R B A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Y A R B A

Dahaya Dahek Bir Paylaşım Sitesidir!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

BURSA-eses

YazarMesaj
texasserhat
Yeni Üye
Yeni Üye

BURSA-eses Empty
MesajKonu: BURSA-eses   BURSA-eses Icon_minitimePtsi Ağus. 17 2009, 20:52

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Yediğimiz gollerde basit hatalar yaptık. Bu hatalar bizim gibi takıma yakışmadı" dedi.

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam tribünleri dolduran taraftarların coşkulu bir atmosfer oluşturduğunu belirterek, bunun sonucunda bol gollü, izleyenlere zevk veren, keyifli, sezon başı olmasına rağmen tempolu bir karşılaşma olduğunu ifade etti.

Böyle bir maç oynadıkları ve izlettikleri için keyif aldıklarını anlatan Sağlam, şöyle devem etti:
''Buraya gelirken beklentilerimiz farklıydı. Bu maçtan üç puan alıp, gelecek hafta kendi sahamızda yapacağımız Ankaragücü maçını da kazanıp, ligin ilk haftalarında zirvede kendimize yer edinmek istiyorduk. Bazen istediklerinizi yapamıyorsunuz. 2-2'yi bulduktan sonra hemen gol yemesek, belki maçın ondan sonraki bölümü çok farklı olabilirdi. Yediğimiz gollerde basit hatalar yaptık. Bu hatalar bizim gibi takıma yakışmadı. Bunları gidermeye çalışacağız. Eskişehirspor iyi futbol oynadı, iyi de mücadele etti. Onları tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.''

BURSA-eses
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Avrupa'yı bırak Bursa'ya bak!