Y A R B A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Y A R B A

Dahaya Dahek Bir Paylaşım Sitesidir!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

pc dal ne yarsan yap

2 posters
YazarMesaj
Osmanli_Rap
Aktif üye
Aktif üye

pc dal ne yarsan yap Empty
MesajKonu: pc dal ne yarsan yap   pc dal ne yarsan yap Icon_minitimeÇarş. Ağus. 19 2009, 02:28

karsınızdakının PC'sine girmek ıstıyorsanız ılk once IP numarasını almanız gerekmektedir. IP almanın en bılındık we en basıt yolu Çalıştır panelıdir.
-çalıştıra gırın
-cmd yazın
-karsınıza dos panelı acılacak
-sımdı kurbana msnden sarkı,resım,vs. yollayın-bunu yaparken ne kımseyle konusun msnden nede herhangı bır websıtesı acık olmasın.!!!
-kurban dosyayı kabul ettıkten sonra dos ekranını tekrar acın ve (netstat -n) yazın parantezler yok tabı
-sızın karsınıza kurbanın IPsı cıkacak yanlız dedıgım gıbı bunu yaparken sadece krbanla konusun
-karsısında ESTABLİSHED yazan ve genellıkle en altta bulunan kurbanın ıpsıdır.
-IP'yı aldıktan sonra forumumuzda da bulunan ESSENTİAL TOOLS programını ındırın
-Programı kurduktan sonra sol programı acın ve solda bulunan nbscan yazan yere tıklayın
-kurbanın IPsını ust kısma yazın we sonuna 1 koyun
-alttakı IP'nın sonunun 255 oldugunu goreceksınız bu sıze aradıgınız IPyı daha kolay bulmanızı saglayacak.
-bılgısayarı bulursa ustune fareyle gelerek sağ clik yapın ve open computer dıın.
-eger bılgısayarda sıfre yoksa bunu acacak ve sızde pcye gırmıs olacaksınız
-yanlız bu program herzamn IPyı buluyo dıe bı genelleme yapamam ama ben kendı aradıklarımın dısında da bıcok bılgısayara gırdım
0M€G@
Admin
Admin
0M€G@

pc dal ne yarsan yap Empty
MesajKonu: Geri: pc dal ne yarsan yap   pc dal ne yarsan yap Icon_minitimeÇarş. Ağus. 19 2009, 04:50

bu konu sitede var lütfen ekleyeceğiniz konunun sitede olup olmadığını kontrol ettikten sonra ekletiniz yine de tşk.
https://dahaya.yetkin-forum.com

pc dal ne yarsan yap
1 sayfadaki 1 sayfası