Y A R B A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Y A R B A

Dahaya Dahek Bir Paylaşım Sitesidir!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

Tekel Birası'nı 'Manevi Değeri' için Almak İstedik

YazarMesaj
ANGEL
MODERATÖR
MODERATÖR
ANGEL

Tekel Birası'nı 'Manevi Değeri' için Almak İstedik Empty
MesajKonu: Tekel Birası'nı 'Manevi Değeri' için Almak İstedik   Tekel Birası'nı 'Manevi Değeri' için Almak İstedik Icon_minitimeÇarş. Ağus. 26 2009, 19:58

Tekel Birası’nı almak isteyen Anadolu Holding Başkanı Tuncay Özilhan başkanlığındaki Efes Biracılık ekibiyle satıcı taraf Mey İçki’nin CEO’su Galip Yorgancıoğlu, dün Rekabet Kurulu önünde bu alışverişin gerekçesini anlattı. Özilhan, “Tekel Birası, Türkiye’nin ilk birasıdır. Manevi değeri için talip olduk” dedi.
ANADOLU Holding ve Anadolu Efes Biracılık-Malt Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Tekel Bira markasını satın almak istemelerinin nedenini açıklarken, “Tekel biraya, Türkiye’nin ilk bira markası olması ve manevi değeri olan bu markanın tamamen kaybolacak olması nedeniyle talip olduk” dedi. Rekabet Kurumu’nun, Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş’nin Tekel Bira markasını Mey Alkollü İçkiler Sanayi ve Ticaret A.Ş’den devralmasına ilişkin sözlü görüşme toplantısı Rekabet Kurumu binasında yapıldı.

Tekel Birası'nı 'Manevi Değeri' için Almak İstedik
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Türkmenistan Avaza için Harekete Geçti
» Caner için geri sayım
» 'Lincoln için her şeyi denedik ama'
» ****** başörtüsü için ne dedi?
» Weß Sayfasi HackLEme için KuLLaniLan Tüm MantikLar