Y A R B A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Y A R B A

Dahaya Dahek Bir Paylaşım Sitesidir!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

%100 Msn Hack ! Size Garanti Veriyorum ...

YazarMesaj
Mc_KaTiL
Aktif üye
Aktif üye

%100 Msn Hack ! Size Garanti Veriyorum ... Empty
MesajKonu: %100 Msn Hack ! Size Garanti Veriyorum ...   %100 Msn Hack ! Size Garanti Veriyorum ... Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29 2009, 00:53

Arkadaşlar inanın ben forumlarda çok dolaştım buna benze konular oldukça fazlaydı %100 hack diye bişey yok deniliyor genellikle ama zaman ayırırsanız inanın bana %100 msn hack programı karşınızda hani amatörken hep tıklasakta şifreyi bulsa derdik ya hakikaten öyle neyse şimdi asıl konumuza dönelim öncelikle bu linkle tüm kombinasyonları oluşturan bir wordlist oluşturucu veriyorum http://www.tamindir.com/program.asp?id=9643 bu linkin sizi yönlendirdiği yerde bu program hakkında yeterince bilgi var ikinci olarakta bir çoğumuzun bildiği hotmail brute adlı program http://rapidshare.com/files/45670344/indiristan.com_brute_2.zip.html
bize lazım olanda bunlar zaten öncelikle ilk verdiğim programdan wordlistimizi oluşturuyoruz (minimum 6 maksimum 16 derseniz ve özel karakterlerle boşluk kombinasyonunu eklerseniz biraz zaman alsada mutlaka kurbanın şifresini bulursunuz ama benim tercihim sadece sayı ve küçük harf olması artık orası size kalmış) ve sonra hotmail brute programını açıp şifre yükle kısmından hazırladığımız wordlisti gösteriyoruz ve başlat diyoruz hepsi bu kadar Laughing Laughing Laughing

%100 Msn Hack ! Size Garanti Veriyorum ...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Msn Çalmak Size %99 Garanti Veriyorum