Y A R B A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Y A R B A

Dahaya Dahek Bir Paylaşım Sitesidir!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

Robben'den Bayern'e 4 yıllık imza!

YazarMesaj
ANGEL
MODERATÖR
MODERATÖR
ANGEL

Robben'den Bayern'e 4 yıllık imza! Empty
MesajKonu: Robben'den Bayern'e 4 yıllık imza!   Robben'den Bayern'e 4 yıllık imza! Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29 2009, 00:56

Bayern Münih’in resmi internet sayfasında yer alan habere göre, kulübün menajeri Uli Hoeness, bu konuda Real Madrid ile anlaştıklarını ve Robben ile bugün 4 yıllık bir anlaşma imzaladıklarını söyledi.

Robben’in Avrupa’nın ofansif oynayan en iyi orta saha oyuncularından biri olduğunu ifade eden Hoeness, "Robben her zaman istediğimiz bir oyuncuydu" dedi.

Her şeyin yolunda gitmesi durumunda Robben’in yarın VfL Wolfsburg’a karşı oynayacakları lig maçında forma giyebileceğini belirten Hoeness, maçlarda Robben’i sağda, Ribery’yi de solda oynatmak istediklerini, cazip bir takım oluşturduklarından dolayı mutlu olduğunu kaydetti.
Transfer dönemine kadar başka bir transfer yapılıp yapılmayacağı şeklindeki bir soruya karşılık da Hoeness, "Şu anda böyle bir niyetimiz yok. Ancak 3 ya da 4 gün önce Robben’in Münih’e geleceğini düşünemezdim" şeklinde cevap verdi.

Bild gazetesindeki bir haberde de, Hoeness’in, Robben’in Ribery ile takas yapılacağı yönünde çıkan haberlere değinerek, transferin hiç bir şarta bağlı olarak yapılmadığını, Ribery’yi hiç bir zaman Robben ile takas etmek istemediklerini söylediği bildirildi

Haberde, Bayern Münih’in Robben için 24 milyon Avro transfer ücreti ödediği kaydedildi.

Robben'den Bayern'e 4 yıllık imza!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Konutta 5 Yıllık Vadenin Faizi Yüzde 0.96'ya İndi