Y A R B A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Y A R B A

Dahaya Dahek Bir Paylaşım Sitesidir!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

'Turu geçmeyi başardık mutluyuz'

YazarMesaj
ANGEL
MODERATÖR
MODERATÖR
ANGEL

'Turu geçmeyi başardık mutluyuz' Empty
MesajKonu: 'Turu geçmeyi başardık mutluyuz'   'Turu geçmeyi başardık mutluyuz' Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29 2009, 01:08

Karşılaşma sonrası basın toplantısına katılan Johan Neeskens, ilk maçtaki 5-0’lık skorun avantajıyla Tallinn’e geldiklerine dikkat çekerek, şunları kaydeti: "İyi bir skor almak ve iyi bir oyun oynamak istiyorduk. Sonuçta berabere kaldık ama mutluyuz. Mutlaka her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu maçta da bunu denedik ama rakibimiz iyi organize olan bir takımdı. Biraz da şaşırttı bizi. 5-0’lık skordan sonra biraz daha açık oynarlar diye düşünmüştük. Kendi sahalarında da defansif oyunu tercih ettiler ve fazla risk almak istemediler. Bu sebepten dolayı maç zorlaştı. Sonuçta amacımız turu geçmekti ve başardığımız için mutluyuz."

Neeskens, ilk maçtaki farklı skordan sonra, kendi evinde de Levadia’nın defansif oynamasıyla ilgili olarak, "Bu durumu anlayamıyorum" ifadesini kullandı.

"ROTASYONU SEVİYORUZ"
Takım kadrosunda yapılan değişikliklerin sorulması üzerine Neeskens, teknik kadro olarak rotasyonu sevdiklerini dile getirdi. Çok geniş bir oyuncu kadroları bulunduğunu aktaran Holandalı teknik adam, "Bu tip rotasyonlar yapmayı seviyoruz. Böyle yaparak tüm oyunculara oynama şansı
veriyoruz. Bu da tüm oyuncuların diri kalmasını sağlıyor. Onlar için fırsat oluyor" dedi.

Neeskens, oyun içinde zorunlu olarak yaptıkları bazı değişiklikler nedeniyle de Elano’yu 90 dakika sahada tutmak zorunda kaldıklarını sözlerine ekledi. Galatasaray takımı, karşılaşmanın ardından İstanbul’a dönmek üzere havalimanına hareket etti.

'Turu geçmeyi başardık mutluyuz'
1 sayfadaki 1 sayfası