Y A R B A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Y A R B A

Dahaya Dahek Bir Paylaşım Sitesidir!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

'Ülkeyi seven çetelerle uğraşıyoruz'

YazarMesaj
Osmanli_Rap
Aktif üye
Aktif üye

'Ülkeyi seven çetelerle uğraşıyoruz' Empty
MesajKonu: 'Ülkeyi seven çetelerle uğraşıyoruz'   'Ülkeyi seven çetelerle uğraşıyoruz' Icon_minitimePtsi Ağus. 31 2009, 14:58

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, ''Bazen bu ülkeyi herkesten çok sevdiğini iddia eden çetelerle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz'' dedi.
30 Ağustos 2009 00:16

İttifak Holding'in Divan Kuruçeşme Restoran'da verdiği iftar yemeğine katılan Dinçer, burada yaptığı konuşmada, Türkiye için bir tablo, geleceğe dair bir tasarım yaptıklarını söyledi.

Dinçer, tasarladıkları tabloda, iktisaden gelişmiş bir Türkiye'nin olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Bu tabloyu yaparken pek çok zorlukla da karşı karşıya kalıyorsunuz. Bazen bu ülkeyi herkesten çok sevdiğini iddia eden çetelerle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Bazen ülkeyi bölmek isteyen teröristlerle... Bazen de tabloda düzeltilecek bir yer varsa, buna dair hiçbir katkısı olmayan muhalefetle mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Bunu sizlerin desteğiyle aşacağız.''

-YÖNETİM KURULU BAŞKANI BUĞA-

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa da 1994'te Sermaye Piyasası Kurulu'na kayıt yaptırdıklarını ve bu yılın akim ayı ortasında yüzde 100 hisseyle borsaya kote olacaklarını söyledi.

İttifak Holding'in 20 yıldır halk şirketi olduğunu belirten Buğa, 19 bin ortakları bulunduğunu bildirdi. Buğa, ortakları arasında hisse senetlerini nakde dönüştürmek isteyenlerin çıktığını ve bu ortaklarının piyasa şartlarında hisse senetlerini daha hızlı nakde dönüştürebilmeleri amacıyla İMKB'ye kote olmak için müracaat ettiklerini belirtti.

Konuyla ilgili bir aracı kurum ile sözleşme imzaladıklarını ifade eden Buğa, şöyle konuştu:

''Perakende markamız Adese, toplam 8 şehirde 131 mağaza sayısına ulaştı. Selva Gıda 2008'de yüzde 36'lık bir büyüme kaydetti. Yıllık 2 binin üzerinde üretim kapasitesine sahip olan Seha Yapı, Türkiye'nin farklı bölgeleri ile yurt dışında özellikle Libya ve Suudi Arabistan'da yatırım planlıyor. Makine sektöründe faaliyet gösteren İmaj Makine, bu yıl 40'a yakın ülkeye ihracat gerçekleştirdi. İttifak Holding'in tüm iştirakler ile birlikte 2008 yılı cirosu 737 milyon liraya ulaştı. 2009 yılındaki yıllık ciro hedefi ise 905 milyon lira.''

'Ülkeyi seven çetelerle uğraşıyoruz'
1 sayfadaki 1 sayfası