Transferin flaş kulübü Galatasaray, kadrosunu bir yıldızla daha takviye etti. Sarı-Kırmızılı yönetim uzun süredir transfer listesinde bulunan Caner Erkin’i, Rus kulübü CSKA Moskova’dan 1 sezonluğuna kiraladı. Cim Bom aynı zamanda 20 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon için satış opsiyonuna da eline aldı. Anlaşmaya göre Galatasaray’ın sezon bitiminde 3.5 milyon Euro’luk bedelini ödemesi halinde, Caner’in bonservisi de Sarı-Kırmızılı kulübün olacak. Bu transferde Trabzonspor’la adeta bir düelloya girişen Aslan’da, Haldun Üstünel faktörü yine belirleyici rol oynadı. Karadeniz temsilcisi CSKA’yla her konuda anlaşmışken, Üstünel’e söz veren Caner, Galatasaray’dan başka takıma gitmeyeceği yönünde kulübüne rest çekip, Florya’nın yolunu tuttu.
Hakan Balta’yla kapışacak!
Volkan Yaman’ın Eskişehir’e gönderilmesi, Alparslan’ın da yetersiz görülmesiyle alternatifsiz kalan Hakan Balta’yla kıyasıya bir forma rekabetine girecek olan Caner, sol bekin yanı sıra sol açık olarak da görev yapabiliyor. Dün akşam saatlerinde Rusya’dan yola çıkıp İstanbul ****** Havalimanı’na ayak basan genç yıldızın bugünkü antrenmana katılması bekleniyor. Caner ayaküstü yaptığı açıklamada, Galatasaray’la anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Taraftarın önüne çıkacağım günü iple çekiyorum. Heyecanlıyım, ama forma rekabetinden çekinmiyorum. Fiziksel olarak da hazırım. Umarım takımıma katkı sağlayabilirim” diye görüş bildirdi.
Caner Erkin’in kariyeri