Y A R B A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Y A R B A

Dahaya Dahek Bir Paylaşım Sitesidir!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

Kartal'ın dikkatine!

YazarMesaj
ANGEL
MODERATÖR
MODERATÖR
ANGEL

Kartal'ın dikkatine! Empty
MesajKonu: Kartal'ın dikkatine!   Kartal'ın dikkatine! Icon_minitimePerş. Eyl. 03 2009, 16:17

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United, Wolfsburg, CSKA Moskova ile eşleşti ve ilk maçını 15 Eylül 2009 Salı günü, grubun favorisi İngilizler’le oynayacak. Manchester gerçek anlamda bir yıldızlar topluluğu ve futbolla ilgilenenler çoğunlukla onları favori gösteriyor. Ancak Avrupa’da ‘yılın kalecisi’ seçilen Manchester’ın ‘1 numarası’ Edwin van der Sar hiç de öyle düşünmüyor. Söz, Hollandalı file bekçisinde:

Nihat Kahveci çok tehlikeli...
“Beşiktaş’la eşleştiğimiz için mutluyum, çünkü İstanbul’u çok seviyorum. Fakat bu şehrin bir de kötü tarafı var, dünyanın en güçlü takımları için bile zor bir deplasman. Orada puan almak için gerçekten çok iyi oynamak zorundasınız. Beşiktaş seyircisini biliyoruz, rakiplerini büyük baskı altına alıyorlar. O sahaya konsantre olmadan çıkarsanız, kazanmanız kesinlikle imkânsız...”

“Grupta favori tabii ki biziz. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde artık takımlar güç olarak birbirine çok yakın ve grupta rahatlıkla birinci olacağımızı şimdiden söylemek yanlış. Sonuçta diğer takımlarda da kaliteli isimler var. Beşiktaş’ı Avrupa’da herkes tanıyor. Stattaki müthiş atmosferi herkes biliyor. Ben, futbolcularından Nihat’ı çok beğeniyorum. Ne kadar tehlikeli olduğunu, Avrupa Şampiyonası’nda herkes gördü.”

Kartal'ın dikkatine!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KARTALIN DECO İNADI...