Y A R B A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Y A R B A

Dahaya Dahek Bir Paylaşım Sitesidir!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim

Daum: Manisa maçı daha zor olacak

YazarMesaj
ANGEL
MODERATÖR
MODERATÖR
ANGEL

Daum: Manisa maçı daha zor olacak Empty
MesajKonu: Daum: Manisa maçı daha zor olacak   Daum: Manisa maçı daha zor olacak Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29 2009, 01:05

Bir gün önce, “En iyi kadromuzla çıkacağız. Sadece Carlos’u dinlendirebilirim” demesine karşın, dün sürpriz yaparak, 4 kişiyi kızağa çeken Daum’dan ilginç savunma: “Aklımız Manisa maçında. O maçta bize dinlenmiş futbolcu gerekecek. Çünkü Sion’dan daha zor olacak. Gerekli değişiklikleri yapmasaydık, bizim için büyük risk olacaktı.” Kaybedecek birşeyi olmayan Sion’un rahat oynadığını ve kendilerini zorladığını dile getiren Alman hoca, “Bazı pozisyonlarda hata yaptık. Bunun nedeni çok maç oynamamızdı. Hatasız maç olmaz biliyorum ama bu hatalardan ders almalıyız. Bugün tek hedefimiz turu geçmekti. Şov istemiyorduk. Kazanmak istedik. Sahaya sürdüğümüz kadro da kazanacak kalitedeydi. Avrupa’yı heyecanla bekliyoruz. Bugün Santos’un yanısıra, en iyi oyuncumuz taraftarımızdı. Onlara teşekkür ediyorum” dedi.

Daum: Manisa maçı daha zor olacak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kazım'a Daum lazımmış!
» Emre'ye Daum kalkanı
» Ç.RİZE- FB MAÇI...?
» Cevabımız hukuk yoluyla olacak
» Franco: Daha iyi olacağız