ANGEL MODERATÖR
| Konu: İşte böyle olacaktı Cuma Eyl. 04 2009, 14:30 | |
| Adnan Polat, her fırsatta lisanslı ürün satışında Fenerbahçe’nin gerisinde kalmayı hazmedemediğini açıklıyor ve taraftara çağrı yapıyordu. Ancak taraftarlar, bu sezon başında piyasaya çıkarılan mor formalara yoğun ilgi gösterse de, GS Store’da forma bulunamıyor! Birkaç saatlik zarar bile büyük Sadece dün, Mecidiyeköy’deki GS Store’da öğle saatlerine kadar yüzlerce taraftar 82 Lira değerindeki mor formadan satın almak isteyip, hayal kırıklığıyla geri döndü. Yoğun talebin ardından öğleden sonra mağazaya 2 bin 500 adet takviye yapıldı, ama iş işten geçmişti. Forma bulanları ise bir başka problem daha bekliyordu. Yazdırmak istenen isimde, p ya da t harfi varsa baskı yapılamıyor. Çünkü bu iki harf Mecidiyeköy’deki GS Store’da yok! Bu durumda Başkan Adnan Polat, mağazaya gidip, formaya kendi adını yazdırmak isteseydi, sırtında sadece, “Adnan ola” yazacaktı! Mini Yorum Yok Store! Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat sık sık, son olarak da geçen hafta “Lisanslı ürünlerde Fenerbahçe’nin arkasında kalmamızı hazmedemiyorum” demişti... Ezeli rakibinizi nasıl geçeceksiniz Sayın Başkan? Dün sabah Mecidiyeköy’deki Galatasaray Store’a uğradım. Bir forma alıp arkasına isim yazdıracaktım. Formayı aldım, isim yazdırmak için baskı bölümüne gittim. “10 numara Timur Kaptan yazdırmak istiyorum” dedim. Görevlinin cevabı Galatasaray adına üzücüydü: “P ve T harfi yok!” Zaten mor, yani “2288” forma da yok. Orası da Galatasary Store değil, Yok Store! Hafta sonu Ankara’da A City alışveriş merkezinde de yoktu, Başkent de bir haftadır bekliyormuş. Tamam, koskoca Galatasaray Spor Kulübü Başkanı harf ya da formayla mı ilgilenecek, ama birilerinin de ilgilenmesi gerekiyor! | |
|